Opleidingen

Wij bereiden actief het opleidingsprogramma 2020-2021 voor in samenwerking met verschillende partners en associaties (Stepp, Febelux, … ) en dit in meeste regio’s van het land, om grote verplaatsingen te vermijden.

Sommige opleidingen kunnen in uw eigen gebouwen georganiseerd worden, andere hebben een vaste locatie omwille van bepaalde infrastructuur- en materiaalvereisten. Om grote verplaatsingen te vermijden, zullen we ervoor zorgen dat deze in meeste regio’s van het land georganiseerd kunnen worden, volgens wat mogelijk is.

Wij doen zoveel mogelijk om u interessante kortingen te kunnen aanbieden op de gebruikelijke tarieven: dit hangt heel vaak samen met een minimum aantal deelnemers, en de verdeling van de precieze data doorheen het jaar.

Een jaarkalender zal regelmatig geüpdatet worden zodat u uw deelname of die van uw team kan inplannen.

In afwachting van het volledige programma, welk gepland is voor hopelijk dit najaar vanaf september 2020 (afhankelijk van Covid-19)

In functie van de gevolgde opleiding, ontvangt u telkens de nodige officiële attesten, en het is ook mogelijk om deelnames te bekostigen met Opleidingscheques (geval per geval te bekijken).

Indien u een specifieke nood heeft, contacteert u ons om de haalbaarheid te bestuderen en te bekijken hoe we dit samen kunnen concretiseren.

 


Ja, ik wil meer info over deze werkgroep

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vink aub aan dat je geen robot bent


Contact

image

Juul Van Gils

Education/Training courses

Meer over de werkgroep Opleidingen