Event People - Security

Gezien de aanhoudende gekende problematieken in de sector van event security, de onduidelijkheden in de bestaande en aankomende wetgeving heeft BESA in samenspraak met enkele bestaande vergunde ondernemingen die lid zijn een nieuwe werkgroep opgericht.

Deze werkgroep heeft de ambitie om een instrument te worden voor informatie en dialoog met alle betrokken partijen van de Belgische Event Security sector ( erkende bedrijven, officiële instanties, betrokken federaties,…)

De doelstellingen van de werkgroep zijn :

- de nieuwe wetgeving kunnen aanpassen en wijzigingen opdat deze beter zou beantwoorden aan de realiteit van het terrein

- een officiële partner van de wetgever worden voor de uitwerking van nieuwe reglementeringen

- zich laten inspireren door Nederland voor het PC317 (salariskosten zijn bij ons veel hoger)

- een opleidingsprogramma creëren en samenwerken met de Directie Private Veiligheid

- zich actief engageren binnen B.E.S.A., want deze federatie is officieel erkend bij de « Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO » en heeft reeds ervaring in dossiers omtrent paritaire comités voor de Event Suppliers                                                                                                                                                                                                                                                         

Het is belangrijk dat we de potentiële leden van de sector samenbrengen om een uniform en representatief standpunt te kunnen vastleggen.

Indien U interesse heeft om hierin een stem te hebben, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

We versturen U dan een uitnodiging om de volgende informatieve vergadering die zal georganiseerd worden, bij te wonen.