Interessante Members Meeting met wervelend slot 

Interessante Members Meeting met wervelend slot 

Op 11 juni hielden we een nieuwe BESA Members Meeting. De ideale gelegenheid om verder kennis te maken met collega’s en in dialoog te gaan met andere leden van de federatie. Uiteraard maakten we er samen een mooie tijd van. De meeting sloten we af met een heerlijke barbecue en België – Costa Rica op groot scherm. Ambiance ten top!

Tijdens de Member Meeting werden heel wat interessante onderwerpen besproken in een aangename en constructieve sfeer. De leden konden met elkaar in gesprek gaan en er was ruimte om live vragen te stellen en antwoorden te geven. Je kon er ongezouten je mening strooien of je laten inspireren door boeiende verhalen uit het vak.

Volgende vragen kwamen aan bod:

  • Wat kan BESA voor zijn leden doen?
  • Hoe evolueert het beroep van Event Supplier?
  • Wat kan een lid precies doen om de federatie te helpen met zijn doelstellingen?
  • Wat is het doel van de Werkgroepen?
  • Hebt u nood aan een bepaalde extra opleiding?
  • Moeten er bepaalde normen gelden? Welke?
  • Welke regels moet men respecteren?

Vanuit concrete fundamenten willen we als federatie iedere dag vooruitgang boeken. Een Member Meeting helpt ons telkens een stapje in de goeie richting te zetten.  We willen iedereen dan ook graag bedanken voor zijn boeiende inbreng, of zijn luisterend oor.

Na de meeting kon er verder genetwerkt worden in een gezellige, ontspannen sfeer. We zorgden voor een overheerlijke all-in BBQ . Geen dj deze keer die zorgde voor de extra sfeer, maar wel de laatste oefenmatch van de Rode Duivels. Op de fantastische LED-schermen van HD-Ledshine zagen we dat het goed was. De Rode Duivels wonnen hun match met 4-1 tegen Costa Rica. Van een wervelend slot gesproken! Bedankt HD Ledshine om deze avond samen met ons te hosten.