WICREATIONS wint de TPi Green Award

WICREATIONS won de Green Award op het jaarlijkse industriefeest van TPi, het toonaangevende Britse magazine voor live event design, eventtechnologie en eventproductie.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in onze sector. Het publiek verwacht het, klanten verwachten het en het is essentieel geworden voor het aantrekken van nieuw talent. Duurzaamheid is nochtans lastig in onze sector, maar op de lange termijn is het de juiste weg. En hoe dan ook is het onze verantwoordelijkheid om ons steentje bij te dragen aan een leefbare wereld voor toekomstige generaties. Ook binnen onze sector.

Dus in plaats van te wachten tot regelgeving ons allemaal dwingt (wat onvermijdelijk lijkt), heeft BESA member WICREATIONS milieuoverwegingen nu al proactief opgenomen in haar innovatie- en positioneringsstrategieën. Bij elke keuze die wordt gemaakt, wordt de groenere optie op zijn minst overwogen. En als het gedaan kan worden en er is budgetaire ruimte voor, dan gaan ze er gewoon voor. Het is een soort mindshift die stap voor stap wordt geïntroduceerd. Zelfs kleine dingen zoals catering van lokale leveranciers kunnen helpen.

Ondertussen heeft WICREATIONS al 12 Sustainable Development Goals gerealiseerd en zijn ze vastbesloten om dit pad voort te zetten. Iedereen binnen het bedrijf is erbij betrokken en kan ideeën en initiatieven aandragen. Want ja, duurzaamheid heeft vaak te maken met complexe klimaatkwesties, maar het gaat ook om het verbeteren van de werkplek, communicatie en het omarmen van diversiteit en inclusie. WI is dan ook erg blij met de erkenning van hun inspanningen door collega's, partners en vrienden.

https://www.tpimagazine.com/meet-the-winner-and-nominees-of-this-years-green-award-2/