Podiumgesprek: ontmoet de technici van de voorstelling ART. 13 – 15/02

Onze collega’s van ATPS en de Hallen van Schaarbeek organiseren op donderdag 15.02.2024 na de voorstelling van ART.13 een gesprek met de technische ploeg. Dit is de perfecte gelegenheid om met hen te praten over de technische aspecten van de voorstelling en hun job als podiumtechnici.

ART. 13 (Cie Non Nova – Phia Ménard) is een stuk dat verwijst naar artikel 13 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens uit 1948, waarin staat dat "een ieder recht heeft op vrij verkeer en verblijf binnen de grenzen van iedere Staat". Gevangen in het begrip grenzen, door de verhalen van degenen die ze overschreden hebben, behandelt dit stuk urgente kwesties: migratie en ongelijkheden in identiteit door het grondgebied.

Onze collega's van ATPS en de Hallen van Schaarbeek organiseren op donderdag 15.02.2024 na de voorstelling een gesprek op het podium met Phia Ménard en het technische team van de voorstelling.

Tijdens zo’n technische babbel kan het publiek na een voorstelling het team ontmoeten en met hen in gesprek gaan. Het doel is om de specifieke technische aspecten van de voorstelling te bespreken en met de aanwezige technici te praten over hun werk. Het is ook een mooie gelegenheid om na te denken over de dramaturgische rol die technische keuzes in een stuk kunnen spelen!

Het gesprek start 15 minuten na de voorstelling.

Meer info:

  • Plaats : De Hallen van Schaarbeek, Koninklijke Sint-Mariastraat 22A, 1030 Brussel
  • Datum : 15 februari 2024 om 20u00 (15 minuten na het einde van de voorstelling)
  • Meer info over het podiumgesprek via mail aan pauline@atps.be.
  • Meer info over de voorstelling & tickets vind je hier: https://www.halles.be/nl/ap/1146-art13
  • Voertaal: Frans.