Oproep: stel je kandidaat voor het dagelijks bestuur van BESA!

Ben jij een dynamische en enthousiaste teamspeler? Wil jij een actieve rol spelen en mee beslissen over het reilen en zeilen binnen jouw sectorfederatie? Wil jij mee richting geven? Dan kan je je kandidaat stellen voor het dagelijks bestuur van BESA.

Bij deze dus een warme oproep naar iedereen die zin heeft om mee de schouders te zetten onder een sterke federatie van toeleveranciers uit de eventsector!

BESA streeft naar een federatie:

  • die alle categorieën van eventleveranciers vertegenwoordigt, van de freelancers tot de grote eventbedrijven;
  • die eventbedrijven uit alle regio's van het land verenigt, Vlaanderen, Wallonië en Brussel;
  • die divers en inclusief is.

Het dagelijks bestuur van BESA wil een afspiegeling zijn van deze betrachting. We streven hierbij naar een goeie mix tussen mannen en vrouwen, Nederlandstaligen en Franstaligen, grote en kleine bedrijven, verschillende types van bedrijven. We willen immers representatief zijn voor àlle leveranciers uit de sector.

Lid zijn van het dagelijks bestuur van BESA betekent energie willen steken in een project met maatschappelijke meerwaarde, ambassadeur zijn voor de toeleveranciers in de eventsector, inzetten op het collectief belang, het reilen en zeilen van een beroepsfederatie van dichtbij meemaken. Je wordt er zeker niet rijk van want het is volledig belangeloos en  onbezoldigd.

Als lid van het dagelijks bestuur werk je ook mee in één van onze werkgroepen of trek je die zelfs. We hebben zes werkgroepen waar we altijd geïnteresseerde trekkers voor kunnen gebruiken: corporate social responsibility, freelancers, communication, education/training courses, event security, safety and standards.

Wil jij de stem van de freelancers, AV-bedrijven, people agencies, presentatoren, tentenbouwers, artiesten, rental companies, cateringbedrijven, venues en vele andere toeleveranciers binnen BESA zijn?
Wil jij je inzetten voor duurzamere evenementen?
Wil jij meewerken aan wetgeving die onze sector veiliger en professioneler maakt?
Wil jij mogelijks BESA vertegenwoordigen in de Event Confederation?

Kortom, wil je niet aan de zijlijn staan maar wil jij je, op vrijwillige basis, écht engageren voor onze sector? Dan ben jij de M/V/X die wij nodig hebben!

Stel je kandidaat voor het dagelijks bestuur van BESA en help mee om onze sector te professionaliseren! Je kandidatuur insturen kan tot 31/08/2022 naar info@b-esa.be.

Photo by fauxels from Pexels