Nieuws uit de sector: Event Confederation Newsletter 2

In deze tweede nieuwsbrief van de Event Confederation, waar BESA ook deel van uitmaakt, krijg je meteen interessant nieuws uit de sector, inspirerende bijdragen van partners en een inkijk in de dossiers die momenteel lopende zijn.

De Event Confederation werd opgericht in de nasleep van de Covid-19 crisis, om de brede evenementensector te verenigen en te vertegenwoordigen tegenover beleidsmakers, media en stakeholders. Ondertussen werken er 9 eventfederaties samen onder de paraplu van de Event Confederation, waaronder ook BESA, goed voor 750 Belgische eventbedrijven.

In haar tweede nieuwsbrief bespreekt de Event Confederation actuele kwesties zoals de uitbreiding van de flexijobs, het duurzaamheidsplatform COMMTOZERO, het gebruik van single use plastics in de eventsector en geeft ze haar leden en partners een stem.

Wil je de nieuwsbrief in de toekomst in je mailbox ontvangen, vergeet dan zeker niet om je te abonneren! Dat kan via het registratieformulier onderaan op de homepage van de Event Confederation.

Veel leesplezier!