Nieuwjaarsbrief

Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk ook een nieuwjaarsbrief. We geven hem graag nog even mee, voor zij die hem niet in de bus hebben gekregen. We wensen je alvast een fijn 2022 zonder zorgen (hout vasthouden)!

Beste sectorgenoten,

Op de eerste dag van het nieuwe jaar, staan wij natuurlijk met onze nieuwjaarsbrief klaar.

We zijn het afgelopen jaar hard voor een eigen paritair comité gegaan, maar dat is een werk van de lange lange lange baan. Zo’n eigen paritair comité is immers gene kattenpis, al hopen we wel te landen voor Sint-Juttemis. Dan is het bye bye 100, 200, 300, enzovoort, tijd voor ons eigen sociaal akkoord!

Met de Event Confederation gingen we gezwind op pad en liepen we vele deuren plat, van de kabinetten naar de RSZ, naar Febelfin, naar enzoverder en zovoort. Ondertussen worden we daar gelukkig wel gehoord! Onze 80.000 mensen worden niet meer helemaal vergeten, iets dat ons soms nog wordt verweten.

Onze bedrijven moeten ondertussen in een steeds kleinere vijver vissen. Waar zijn al die handige harry’s die we nu missen? Eens terug aan de slag zijn er wel jobs maar geen mensen, ‘t is erg. Als Mozes niet naar de berg komt, dan is het echter aan de berg. We maakten dus een plek vrij voor een gratis vacaturedatabank, om spelden te zoeken in de eventsectorhooiberg, zonder dank.

Je hoort het al: 2021 was een bewogen jaar, vol verrassingen, nieuwe pieken maar ook nieuwe dalen. Tijd dus om uit te kijken naar een volgend jaar, om terug kansen te grijpen, groots te dromen en er alles uit te halen.

Wij kijken al uit naar die dag van morgen en wensen je een fijn 2022 zonder zorgen!

Het BESA Team

Buizingen, 1 januari 2022