Limburgse gastvrijheid voor BESA Meet The Members bij The Fungroup/Dinner In The Sky

Onze eerste BESA Meet The Members sinds corona was meteen een schot in de roos. Het was een gezellige drukte in Beringen. Dank je wel, The Fungroup/Dinner In The Sky voor de warme ontvangst die ons te beurt viel.

Dat de Limburgers met recht en reden claimen de warmste provincie van het land te zijn, is nu wel degelijk bewezen. Na de Algemene Vergadering, waarin onze nieuwe Raad van Bestuur werd voorgesteld, kregen we niet alleen een geweldig onthaal in de mooie en kraaknette nieuwe gebouwen van  The Fungroup/Dinner In The Sky, maar ook een fascinerende kijk achter de schermen van dit succesvolle eventbedrijf dat zo efficiënt werkt dat de vergelijking met een een geoliede machine niet eens zo ver gezocht is.

Stijn Snaet (Event Confederation) gaf ons een update rond de grote dossiers van het moment. Chris Van Goethem (RITCS) nam ons mee op een toer doorheen de verschillende opleidingen voor eventpeople – technisch of allround – die ons land ondertussen rijk is, en had het ook  over de voordelen van werkplekleren, waarbij studenten de job leren in the field. En is dat nu niet wat we velen onder ons horen zeggen, dat je onze job pas echt leert in het veld en niet achter een bureautje?

En we verloren helemaal de tijd uit het oog dankzij de vele  fijne babbels met de collega’s die naar Beringen waren afgezakt voor deze eerste BESA Meet The Members sinds corona. Dat smaakt absoluut naar meer! We kijken dus al uit naar de volgende editie die in het najaar is gepland.

Ook hartelijk dank aan B&D Concept Catering voor de lekkere hapjes en aan The Frontline Company voor het professionele onthaal.