Gratis naar Prolight + Sound 2023, dé vakbeurs voor eventtechnologie

Afspraak van 25 tot en met 28 april in Frankfurt voor Prolight+Sound, dé wereldvermaarde vakbeurs voor event en entertainment technologie. BESA-leden kunnen er overigens helemaal gratis naartoe!

We zijn weer helemaal klaar voor Prolight + Sound, de jaarlijkse hoogmis van de event- en entertainmentindustrie in Frankfurt Am Main, waar de event tech community van over heel de wereld inspiratie komt opdoen!

Met meer dan 1.800 exposanten en 90.000 bezoekers is het één van de succesvolste eventvakbeurzen ter wereld. De beurs is dan ook veel meer dan light en sound alleen en is onderverdeeld in een aantal domeinen of interesses die de hele event- en entertainmentsector overspannen: ProLight, ProStage, ProAudio, ProMedia, ProEvent, … Je vindt er een brede waaier aan toepassingen, van licht en geluid, laser, over theater en stage, tot AV-systeemintegratie, videoprojectie, display- en mediatechnologie, beveligingstechnologie, enz. …

Behalve een beurs waar toonaaangevende leveranciers en fabrikanten hun nieuwe en innovatieve producten en toepassingen aan de sector komen voorstellen, kan je er ook terecht voor een boeiend programma van live demonstraties, workshops, rondleidingen, seminars, lezingen en conferenties over actuele onderwerpen voor onze sector. Elke event professional komt er dus gegarandeerd geïnspireerd buiten!

Ben je net als wij al getriggered?

Praktische info:

  • Van 25 tot en met 28 april 2023, van 10u00 tot 18u00 (tot 16u00 op 28/04).
  • Messe Frankfurt, Hal 12, Ludwig-Erhard-Anlage 1, Frankfurt (Duitsland)
  • Ticketprijzen variëren tussen 17 EUR en 37 EUR. Tickets zijn te koop via de website van het event.
  • Tickets geven ook gratis toegang tot het openbaar vervoer in Frankfurt.

BESA heeft 100 gratis dagtickets (dag vrij te kiezen) voor BESA-leden! Vergeet dus niet om je hier te registreren indien je graag gebruik wil maken van dit aanbod.

Meer info:

Foto: Prolight + Sound