Een spetterende MICE Party 2020/22 voor nog eens 15 jaar Eventonline!

Als de uitnodiging voor de MICE Party in je mailbox valt, dan weet je dat je er meteen je agenda bij moet halen want dit evenement voor de MICE en eventindustrie is één van die feestjes waar je gegarandeerd bij wil zijn. Dat was voor de editie 2022 niet anders.

Deze editie – de Funky Edition – beloofde bijzonder te worden. Nadat het feest niet minder dan drie keer was uitgesteld omwille van corona, was dit immers de eerste keer dat we weer met z’n allen op de dansvloer konden staan. En dat we meteen ook – eindelijk – de 15de verjaardag van onze mediapartner Eventonline zouden vieren, maakte het allemaal nog specialer.

Je dient statistics, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.
Z

Zoals altijd werkten er een heleboel eventpartners mee aan dit fantastische event, die het beste van zichzelf gaven om er een schitterende avond van te maken. Ook een aantal BESA members lieten zich opmerken.

De organisatie van het feest lag in handen van ervaren eventfreelancers die zich de afgelopen maand uit de naad hebben gewerkt om van het feest de spetterende party te maken die het uiteindelijk geworden is (waaronder BESA freelancers Sven Cautaerts (Project 12) en Birgit Walraet).

Het feestje begon al aan de ingang van gelegenheidsvenue Carré. De gekende discotheek in Willebroek gooide met veel plezier haar deuren open om de crème de la crème van de sector te ontvangen. Dresscode van de avond was black & gold with a touch of glitter en dat thema werd doorheen de hele avond doorgetrokken, van de prettig gestoorde hostessen met hun sexy gouden jurkjes & zwarte afrobobs (The Frontline Company) over de schitterende ‘Golden Girls’ en andere creaturen die het event net dat tikkeltje extra peps gaven (Joeps Entertaint) tot de gasten zelf die zich duidelijk helemaal hadden laten gaan. Een alcotest aan de uitgang zorgde ervoor dat iedereen na afloop weer veilig huiswaarts kon keren (Fluxology).

De sfeer zat goed, het eten was lekker (het woord foodtruck mocht je deze keer letterlijk nemen!), de dansvloer was goed gevuld en het gezelschap had er duidelijk zin in: de Mice Party was weer fantastisch!