Een blitzbezoekje: “Merci voor die tien jaar!”

We brachten een blitzbezoekje aan de 18 leden die mee aan de wieg stonden van BESA en die met hun ononderbroken vertrouwen mee instaan voor de draagkracht van de federatie.

Om onze leden die er vanaf het prille begin van BESA bij waren te bedanken voor hun onafgebroken steun, brachten we hen tijdens de kerstperiode een kort coronaproof verrassingsbezoekje om hen niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk in de bloemetjes te zetten.

Zonder hun ononderbroken vertrouwen van 2010 tot nu zou het immers nog veel moeilijker zijn om de dag van vandaag de belangen van de bedrijven, freelancers en werknemers in onze sector te behartigen:

Ampli Audiovisuals, AS Technology, Auvicom, Challenge MC, Coverflooring, Kinepolis, Novid, P&I Pro Productions, PRG, RabbitOne, Showtex, Soundfield, Stageco, Swing, The Frontline Company, The Powershop, Traiteur Coppey, Veldeman.

Zoals één van deze leden van het eerste uur het zo mooi wist te verwoorden: “Merci voor die tien jaar! En dat we er nog een stuk of tien mogen bij doen!”

In de video hieronder krijgen jullie een verslagje van ons verrassingsbezoekje.

Je dient statistics, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.