De eerste nieuwsbrief van de Event Confederation is er!

In de allereerste nieuwsbrief van de Event Confederation, waar BESA ook deel van uitmaakt, krijg je meteen interessant nieuws uit de sector, inspirerende bijdragen van partners en een inkijk in het onderzoek naar de eventsector van de toekomst.

De Event Confederation werd opgericht in de nasleep van de Covid-19 crisis, om de brede evenementensector te verenigen, te vertegenwoordigen en met één stem te spreken tegenover beleidsmakers, media en stakeholders. In de voorbije twee jaar werd een ruime community opgebouwd met verschillende stakeholders en ondertussen verzamelt de Event Confederation niet minder dan 9 federaties (waaronder ook BESA) en vertegenwoordigen ze zo 750 ondernemingen uit de Belgische eventsector.

In haar allereerste nieuwsbrief maakt de Event Confederation de balans op, bespreekt ze actuele kwesties en geeft ze haar leden en partners een stem.

Wil je de nieuwsbrief in de toekomst in je mailbox ontvangen, vergeet dan zeker niet om je te abonneren! Dat kan via het registratieformulier onderaan op de homepage van de Event Confederation.

Veel leesplezier!