06/12 UNIZO Topseminar: tien managementboeken op één dag, mét BESA korting

Hoe kan je in deze crisistijden nog duurzaam investeren? Tijdens het UNIZO Topseminar op dinsdag 6 december leer je er alles over. Tien topsprekers, stuk voor stuk bestsellerauteurs, delen hun fascinerende inzichten. Investeren gaat dan ook niet enkel over winst, maar ook over aantrekken en motiveren van de juiste talenten, over imago en branding, over diversiteit en een gezonde bedrijfscultuur. Ben jij er klaar voor?

Amper zijn we bekomen van de restricties van een covidpandemie of de nietsontziende oorlog in Oekraïne houdt ons allen in een greep. KMO's lopen tegen uitdagingen aan zoals hoge transport- en energiekosten of de bevoorrading van grondstoffen. Tegelijkertijd vragen klimaatvraagstukken onze aandacht en heerst de strijd om talent feller dan tevoren. Want goede medewerkers vinden én hen blijvend motiveren, dat is allesbehalve eenvoudig.

Hoe sterk staat jouw onderneming in deze realiteit? Hoe reageren je klanten? Misschien gaan zij op de rem staan, terwijl jij juist meer wil investeren. Met welke troeven kan je bedrijf zich onderscheiden? Is diversiteit een deel van de oplossing om nieuw talent binnen te halen?

Om een antwoord te bieden op deze vragen heeft UNIZO – één van partners van BESA – tien topauteurs uitgenodigd. Eén dag, tien topsprekers, tien boeken. Dat is de unieke formule van het UNIZO Topseminar dat dit jaar plaats vindt op dinsdag 6 december 2022 in de Antwerpse Elisabethzaal. Op één dag worden jij en je onderneming klaargestoomd voor de grootste uitdagingen van nu, en de toekomst. De toenemende vraag naar duurzaamheid en flexibilisering in een razendsnel veranderende markt. De strijd om nieuw talent én nieuwe klanten. Hoe kan je zowel je omzet laten groeien, als sterk inzetten op menselijk kapitaal?

Tien gerenommeerde topsprekers, die zich ook elk met hun managementboek naar de top van de bestsellerlijst hebben geschreven, houden je een dag gekluisterd aan jouw comfortabele zetel. Geen langdradige uiteenzettingen, maar helder, praktisch en zakelijk topadvies. Na elke presentatie (die telkens 20 minuten zal duren) krijg je de kans om 10 minuten lang, via een app, je meest prangende vragen te stellen.

Stuk voor stuk brengen deze kleppers onmisbare informatie voor elke ondernemer. Het Topseminar is dus dé bedrijfsinvestering van je boekjaar: een hele dag betaalbare consultancy van kanjers.

Nog niet overtuigd? Na afloop van het Topseminar, krijg je de tien managementboeken (ter waarde van 350 EUR incl. btw) in een trolley gratis mee naar huis. Zo maak je ook van jouw zaak een bestseller!

En last but not least: BESA leden krijgen korting! Stuur een mailtje naar petra@b-esa.be en je ontvangt een code die je 100 EUR korting (excl. BTW) geeft bij inschrijving. De code is geldig tot 5 december en geldt bovenop de UNIZO-ledenkorting (eveneens 100 EUR).

Praktisch

  • Dinsdag 6 december 2022 van 9u30 tot 17u00 met netwerkreceptie tot 18u00
  • Koningin Elisabethzaal Antwerpen • Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen

Sprekers

  • Pieter Daelman – Van tanker naar speedboot
  • Michael Humblet – Why now
  • Eveline Schollaert – De strijd om talent
  • Paul De Grauwe – De limieten van de markt
  • Elke Geraerts – De mentale reset
  • Stefaan Vandist – Pretopia
  • Rachid Et-Taïbi – Durf inclusief te ondernemen
  • Katlijn Voordeckers – TOPgeMERKt
  • Luk Dewulf – Werken met talent
  • Ben Tiggelaar – Dromen, durven en doen!
  • Moderator: Indra Dewitte (hoofdredactrice Het Belang van Limburg)

SCHRIJF JE HIER IN

Meer info: https://www.unizotopseminar.be/