SLV Rent

SLV Rent

OUTSTANDING CONCEPT SUPPORT

Wij ondersteunen u op het gebied van klank, licht en video op elk seminarie, congres, presentatie, avondfeest, modeshow of VIP-feestje. We verzorgen alles tot in de puntjes zodat uw klanten en hun genodigden meer dan tevreden kunnen terugkijken op hun event.

Concept support door een samenspel van geluid, licht en video, perfect onderhouden materiaal, deskundige medewerkers en een persoonlijke aanpak op maat van uw event maken van SLV Rent uw eventpartner bij uitstek.

SLV Rent is niet zomaar het zoveelste verhuurbedrijf, wij staan van bij het begin te popelen om het concept van uw evenement tot leven te brengen. We adviseren u over techniek, logistiek en communicatie zodat uw event op het vlak van geluid, licht en video zonder zorgen verloopt. Onze job stopt dus niet bij het leveren van audiovisueel materiaal. Daar begint het pas.

Alleen de beste merken

SLV Rent beschikt bovendien over een grote stock aan high end merken. Hierdoor kunnen we heel vlot schakelen bij lastminute aanvragen en ook andere AV-bedrijven van het juiste materiaal voorzien als ze bijvoorbeeld deze merken niet zelf kunnen aanbieden of als ze een tekort aan toestellen hebben voor hun volgende event. 

Professioneel onderhouden

SLV Rent gaat voor niets minder dan het beste. Daarom maakt onze SLV Rent-onderhoudstechnicus al het materiaal schoon en onderhoudt hij het preventief. Onze materialen worden bovendien periodiek gekeurd door een erkende keuringsinstantie. U kunt er als organisator op vertrouwen dat alles voldoet aan de beste kwaliteit en perfect in orde is.

Intern kwaliteitslabel

Een controle systeem zorgt ervoor dat alle materiaal die retour komt wordt gecheckt op volledigheid en correcte werking, pas als alles goed is bevonden mag de kist gelabelled worden en terug in het rek gezet worden voor een volgende verhuur of opdracht. We houden vast aan dit interne kwaliteitslabel, zo kunnen we de klanten garanderen dat de we alle mogelijke defecten door slijtage of vervuiling enz. uitsluiten.

U hoeft dus helemaal niet te vrezen voor problemen tijdens uw evenement, want SLV Rent doet er alles aan om elk horrorscenario te vermijden. Geen paniekaanvallen of slapeloze nachten. U geniet van een zorgeloos event én van een tevreden klant dankzij SLV Rent.