Step in Live

Step in Live

When ideas come true, event is coming.

"Step in Live, een dienstverlenend bedrijf opgericht in 2012, ondersteunt de gehele logistieke en technische kant van kleine en grote evenementen.

Geworteld in de wereld van evenementen en entertainment is Step in Live het resultaat van vakmensen die zijn samengekomen om hun jarenlange ervaring in het veld te delen.

Van event coördinatie tot de productie zelf met daartussenin het verstrekken van personeel (stagehands, technic, forklift, etc), onze diensten omvatten alle middelen om uw event te realiseren. Voor muziekproducties bevatten onze diensten ook artiesten onthaal en tourmanagement. Verder werken we samen met onze catering partner, TASTE EAT. Of het nu voor 5 of 500 personen is, catering voor personeel, artiesten, voor Meet & Greets of een geheel andere formule, chef Valentino bereidt zijn gerechten met alleen maar verse producten.

Enkele referenties van Step in Live: productie en coördinatie voor Esperanzah! Festival, MUSE 2016 @Paleis 12, Eat! Brussels drink! Bordeaux; Neonsplash over heel Europa (en Dubaï); Fête de la BD; crew voor Rock Werchter; tourmanagement Saule; en nog veel meer..."


Step in Live

Contact Info

Step in Live

Avenue Gustave Latinis laan, 30

1030 - Schaerbeek

+32 2 242 48 76

www.stepinlive.be

info@stepinlive.be