Evolution Dome Ltd

Evolution Dome Ltd

Blader door ons assortiment aan Opblaasbare Evenement Structuren.

Evolution Dome is opgericht met als doel kwalitatief hoogstaande en revolutionaire opblaasbare structuren aan te bieden voor de event sector in heel Europa en ver daar buiten!

Evolution Dome beheert het volledige proces in de ontwikkeling van onze Inflatables, van design tot productie! Hierdoor zijn we de marktleider op het gebied van verhuur en verkoop van Inflatables in Europa! Met vestigingen in België, UK en VAE hebben we de mogelijkheid om overal kort op de bal te spelen!

We zijn uitermate fier op de reputatie die we hebben opgebouwd voor het leveren van probleemloze en flexibele oplossingen voor ieder evenement, steeds op maat van de klant!
We kunnen terugblikken op zeer succesvolle projecten voor Multinationals, bedrijven, private klanten en enkele van de grootste evenement organisatoren in heel Europa!

Zo hebben onze Domes tal van exclusieve en prestigieuze locaties aangedaan met ondermeer King’s College in Cambridge, Heizel Paleizen in Brussel, Battersea Park in Londen, Fiera Barcelona, Paleis Het Loo in Nederland, etc

 Tijdens de afgelopen jaren hebben onze inflatables een constante evolutie meegemaakt, waarbij veiligheid en efficiëntie primaire doelen waren! Zo hebben wij als enige leverancier op de markt van opblaasbare structuren officiële certificaten en test resultaten waaruit blijkt dat onze Domes bestand zijn tot windstoten van 9 Beaufort! Tevens voldoen al onze domes aan de EN en BS normen inzake veiligheid!

Uiteraard zijn alle producten uit ons gamma zowel indoor als outdoor in te zetten!

Tevens is het gamma van Evolution Dome het afgelopen jaar sterk uitgebreid met andere inflatables die het verschil kunnen maken voor uw bedrijf! Zo zijn we sinds 2014 verdeler van opblaasbaar meubilair, wat erg makkelijk in te zetten is op uw events, maar ook de Gybe Event tent en de Star Lounge zijn toegevoegd aan ons gamma! Beide producten kunnen we zowel aanbieden in de verhuur als verkoop!

Voor advies en hulp bij het maken van de keuze welke structuur het beste bij u evenement past neem contact met ons op via +32 494 27 10 11.

 


Evolution Dome Ltd

Contact Info

Evolution Dome Ltd

Unit 17 High Lode Industrial Estate, Stocking Fen Rd

PE26 2RB - Ramsey

+44 1487 640640

www.evolutiondome.com

info@evolutiondome.be