Securipro

Securipro

KWALITEIT in VEILIGHEID …

Securipro is een vergunde bewakingsonderneming met vergunning nr. 16.1029.08 dat graag zijn bewakingsdiensten op een professionele manier naar buiten brengt.

Onze bewakingsagenten worden continu getraind om op een alerte en professionele manier tewerk te gaan.

Vandaar dat onze bedrijfsfilosofie op 3 basisprincipes steunt :                                     

Communicatie :
Agenten van Securipro stellen communicatie op de eerste plaats. Bij ieder conflict zullen zij eerst verbaal proberen te bemiddelen. Voor onze agenten is een goede communicatie het ideale hulpmiddel om de situatie snel onder controle te krijgen.

Assertiviteit :
Onze agenten zijn opgeleid om op een vriendelijke doch correcte manier te handelen. Zij nemen initiatief en hebben een duidelijk doel voor ogen. Zij volgen correct op wat de klant vraagt en dulden enkel uitzonderingen na overleg met de klant. Securipro-agenten sluiten geen compromissen.

Vastberadenheid :
Door hun vastberadenheid nemen Securipro-agenten altijd een duidelijk standpunt in. Zij brengen dit op een beleefde doch kordate manier over naar de betrokken partij(en) en wijken hier zelden van af.
Onze agenten zijn goed op elkaar afgestemd, hebben zin voor verantwoordelijkheid en werken nauw samen om conflictsituaties te vermijden.

 

Diensten voor evenementen

Bij een evenement of festiviteit is uiteraard de zorg voor en veiligheid van de vele gasten uw grootste zorg. Onze agenten creëren vertrouwen op een professionele werkwijze. Om uw evenement in ontspannen sfeer te laten plaatsvinden, kan Securipro de gehele beveiliging van het evenement op zich nemen.

Concerten, festivals, beurzen of tentoonstellingen, overdekt of in de openlucht, het risico op calamiteiten is helaas altijd aanwezig bij elk soort evenement.

Daar komt nog bij dat wij niet alleen uw gasten, maar ook VIP's, zoals bv. artiesten, een maximale bescherming kunnen garanderen.

Securipro kan u adviseren over diverse veiligheidsaspecten, calamiteitenplannen, conflicthantering, toegangscontrole, podiumbewaking en persoonsbegeleiding en -beveiliging.

De beveiliging is vaak het visitekaartje van uw evenement. Wij van Securipro staan er dan ook garant voor dat behalve het goed beveiligen van uw evenement, onze bewakingsagenten altijd correct blijven en het publiek netjes te woord staan.

Een belangrijk pluspunt is dat de mensen van Securipro al veelvuldig met artiesten hebben gewerkt en er dus voor kunnen zorgen dat deze niet onnodig lastig gevallen worden. Vooral bij het beveiligen van evenementen is het nodig flexibel te zijn.

Uit ervaring weten wij dat er tijdens evenementen rekening dient gehouden te worden met omstandigheden die ineens kunnen veranderen.

Dan is het fijn voor u als klant om te weten dat de agenten van Securipro door hun jarenlange ervaring op elke situatie tactisch zullen inspringen om te voorkomen dat deze escaleert.


Securipro

Contact Info

Securipro

Elstrekenweg 104B

3520 - Zonhoven

+32 11 72 90 77

www.securipro.be

info@securipro.be