Backline Event Security

Backline Event Security

Backline Evenementen Beveiliging is geen klassieke bewakingsonderneming.

Wij zijn een bedrijf met vele jaren ervaring in de evenementensector, reeds van voor de wet Tobback en gespecialiseerd in de bewaking op concerten, festivals, culturele-, sportieve- en bedrijfsevenementen.

Het bedrijf wordt geleid door Yvan Maes (zaakvoerder) bijgestaan door Dominique “Broos” Van Breusegem ( operationeel beleid, concerten en festivals) en Johan De Smet (facturatie beleid evenementen en coördinatie).

Ons succes ligt in:

  • We zijn gegroeid vanuit het vrijwilligersconcept op muzikale evenementen: festivals en concerten. Onze bewakingsagenten beschikken dus over een intrinsieke motivatie en gezonde interesse voor het soort opdrachten dat we aanvaarden.
  • Het aanpassen van onze dienstverlening aan de behoeften van de klant.
  • De motivatie en competenties van onze bewakingsagenten zijn compatibel met het soort activiteiten: voor onze bewakingsagenten is dit geen fulltime opdracht, doch een bijjob. Dit heeft als grote voordelen dat zij niet moeten aanwezig zijn, doch dit doen op vrije basis en bijgevolg over de nodige motivatie en competenties beschikken.
  • Een realistische aanvaarding van het aantal activiteiten en het aantal opdrachten per activiteit.
  • Onze ervaring in de muziekwereld en de verschillende behoeften van artiesten, hun management en hun publiek.
  • De aanwezigheid van de leidinggevenden op alle grote activiteiten, waardoor onmiddellijke feedback en bijsturing gegarandeerd wordt aan de klant.

Wij hebben een klantenportefeuille, die quasi niet gewijzigd is, sinds onze oprichting in 2002: Live Nation Belgium, Rock Werchter, Waregem Koerse, Vlaamse Opera,OLTrivierenhof, meerdere evenementenbureaus, gemeente- en stadsevenementen zoals Kook eet in Brugge, Vuurwerk Nationale Feestdag in Gent, …

Regelmatig worden we ook gevraagd door andere bewakingsondernemingen om grote evenementen, samen ,vlot en veilig te laten verlopen, die aansluiten bij onze corebusiness.

Bewakingsonderneming. Vergunningsnummer Biza: 16.1074.07

 


Backline Event Security

Contact Info

Backline Event Security

Meulebeeksesteenweg 54

8700 - Tielt

+32 475 65 08 16

www.BacklineEventSecurity.be

info@backlinecvba.be