Any Production

Any Production

Maak kennis met Any Production, een samenwerking tussen Rabbit One en Creatorz, en de ideale partner voor de ondersteuning van uw events, shows, congressen, festivalproducties en algemene logistiek.

Na onze verhuis naar Merelbeke, waar we nu een kantoor en magazijn delen, wilden we ook op operationeel niveau de krachten bundelen en dus moesten we een nieuwe naam verzinnen voor deze samenwerking. Check. Het werd Any Production!

Door onze krachten te bundelen kunnen we nu uitpakken met een bredere waaier aan diensten. Rabbit One blijft zijn productionele en logistieke opdrachten vervullen. Creatorz legt de nadruk op de organisatie van “Food en Drinks” op evenementen, festivals en beurzen. Als onafhankelijk F&B productieagentschap in België zorgen ze voor de link tussen cateraars en de organisatie om van het Food & Drink gedeelte op uw event een echte beleving te maken. 

Samen hebben we ook een zeer gevarieerd aanbod aan materialen in verhuur, inclusief food trucks en de gloednieuwe EverBlocks, een revolutionair systeem van plastic bouwstenen voor creatieve ontwerpen, gemakkelijk in opbouw en afbraak en bruikbaar in oneindig veel ontwerpen!

EverBlock maakt het mogelijk om snel en eenvoudig wanden, professionele standen, designmeubelen, tijdelijke constructies, originele voorwerpen voor in huis, op kantoor of voor al u evenementen te creëren.  Beschikbaar in 3 groottes en 15 trendy kleuren en met een gamma aan accessoires (rekken en trays) voor duizenden combinaties. Alles is een kwestie van verbeelding!


Any Production

Contact Info

Any Production

Ambachtsweg 34

9820 - Merelbeke

+32 2 244 93 10

www.anyproduction.be

info@anyproduction.be