BESA live webinar Deloitte

Donderdag 18 juni organiseerden we aan het iconische Paleis 5 van Brussels Expo een stille protestactie om onze vergeten eventsector onder de aandacht te brengen van de overheid. Meer dan 1.300 "vergeten" flightcases van grote en kleine bedrijven van overal ten lande symboliseerden de 80.000 werknemers die nog steeds geen perspectief hebben voor een heropstart van onze sector. Lees meer ...

B.E.S.A behartigt de belangen van de event toeleveranciers

Associeer uw bedrijf met een professionele en erkende beroepsfederatie! Het lidmaatschap is volledig fiscaal aftrekbaar.

 

Lid worden

Met medewerking van onze sponsors

BESA Golden Members

BESA News

Stand van zaken op 1 augustus 2020

Stand van zaken op 1 augustus 2020

  • 1 augustus, 2020

De Alliantie van eventfederaties, met steun van de promotoren

Gezien het stijgende aantal besmettingen met als gevolg het terugschroeven van het aantal aanwezigen op evenementen, zal de Eventalliantie van koers moeten veranderen. Aangezien wordt verwacht dat de problemen pas opgelost zullen zijn als er een vaccin is, zullen we als sector keer op keer verhinderd worden om ons werk uit te voeren. We kunnen dus niet ‘al werkend’ uit deze crisis geraken, zoveel is duidelijk.

Lees meer...
Bedankt!

Bedankt!

  • 23 juni, 2020

Donderdag 18 juni organiseerden we aan het iconische Paleis 5 van Brussels Expo een stille protestactie om onze vergeten eventsector onder de aandacht te brengen van de overheid. Meer dan 1.300 "vergeten" flightcases van grote en kleine bedrijven van overal ten lande symboliseerden de 80.000 werknemers die nog steeds geen perspectief hebben voor een heropstart van onze sector.

Lees meer...
Confederation Events sluit samenwerkingsovereenkomst met UNIZO

Confederation Events sluit samenwerkingsovereenkomst met UNIZO

  • 14 mei, 2020

Confederation Events (CE), de zopas opgerichte koepel met daarin de beroepsverenigingen BESA (toeleveranciers voor de eventsector) en Febelux (organisatoren en dienstverleners), sloot vanmorgen een samenwerkingsovereenkomst met UNIZO.

Lees meer...

BESA TV

Stand van zaken

  • vrijdag, 04 september 2020

Eerdere video's

Besa TV archief

BESA Agenda

loader