Donderdag 18 juni organiseerden we aan het iconische Paleis 5 van Brussels Expo een stille protestactie om onze vergeten eventsector onder de aandacht te brengen van de overheid. Meer dan 1.300 "vergeten" flightcases van grote en kleine bedrijven van overal ten lande symboliseerden de 80.000 werknemers die nog steeds geen perspectief hebben voor een heropstart van onze sector. Lees meer ...

How to cope with corona virus

B.E.S.A behartigt de belangen van de event toeleveranciers

Associeer uw bedrijf met een professionele en erkende beroepsfederatie! Het lidmaatschap is volledig fiscaal aftrekbaar.

 

Lid worden

Met medewerking van onze sponsors

BESA Golden Members

BESA News

Bedankt!

Bedankt!

  • 23 juni, 2020

Donderdag 18 juni organiseerden we aan het iconische Paleis 5 van Brussels Expo een stille protestactie om onze vergeten eventsector onder de aandacht te brengen van de overheid. Meer dan 1.300 "vergeten" flightcases van grote en kleine bedrijven van overal ten lande symboliseerden de 80.000 werknemers die nog steeds geen perspectief hebben voor een heropstart van onze sector.

Lees meer...
Confederation Events sluit samenwerkingsovereenkomst met UNIZO

Confederation Events sluit samenwerkingsovereenkomst met UNIZO

  • 14 mei, 2020

Confederation Events (CE), de zopas opgerichte koepel met daarin de beroepsverenigingen BESA (toeleveranciers voor de eventsector) en Febelux (organisatoren en dienstverleners), sloot vanmorgen een samenwerkingsovereenkomst met UNIZO.

Lees meer...
Oprichting Confederation Events

Oprichting Confederation Events

  • 14 mei, 2020

Op woensdag 15 april 2020 werden de handtekeningen gezet onder de statuten van het nieuwe “Confederation Events” (CE) en hiermee werd de oprichting van de vzw geregistreerd en bekrachtigd.

Lees meer...

BESA TV

Getuigenis van een BESA lid - Dieter - Walkies4Events

  • woensdag, 20 mei 2020

Eerdere video's

Besa TV archief

BESA Agenda

loader